tag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post3500008095889955539..comments2023-09-28T17:28:12.986+02:00Comments on Bara en kaka till...: Ägglikörspannacotta 2.0Helenahttp://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-86997522035876938222012-04-07T14:37:53.639+02:002012-04-07T14:37:53.639+02:00Jag gjorde den här till efterrätt igår, supergott ...Jag gjorde den här till efterrätt igår, supergott verkligen! Jag hade inga påskägg hemma så jag toppade med rostad mandelmassa istället, blev också jättegott :)Mathildahttp://www.kakklubben.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-845902625062414912012-04-04T11:09:05.233+02:002012-04-04T11:09:05.233+02:00Jag har riktigt fin vanlig ägglikör från Belgien s...Jag har riktigt fin vanlig ägglikör från Belgien som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med, men det får nog bli pannacotta. :)<br /><br />Amarula har jag ju redan testat!Matarkivethttps://www.blogger.com/profile/00725512993895407826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-45384164257601534022012-04-03T21:15:46.602+02:002012-04-03T21:15:46.602+02:00Jag tänkte gör lite ägglikör och ta med som gå-bor...Jag tänkte gör lite ägglikör och ta med som gå-bort-present på påskafton. Ska se till att göra dubbel sats, så det räcker till en sån här efterrätt också...låter ju hur smarrigt som helst :-) Glad påsk! Kram GourmetmorsanAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12808443346256026839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-60444907250050920412012-04-01T20:43:06.844+02:002012-04-01T20:43:06.844+02:00Låter mycket gott och trevligt när det går med all...Låter mycket gott och trevligt när det går med alla sorters likör, bara fantasin (och barskåpet kanske) som sätter gränser:) Återvinning när den är som bäst alltså.Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-40098906142933158572012-04-01T17:09:49.983+02:002012-04-01T17:09:49.983+02:00ok, då blev den kanske som den skule ändå... Jodå ...ok, då blev den kanske som den skule ändå... Jodå jag vispade så hårt att jag kunfe vända bunken upp och ner :-) Den såg nog ut ungefär som på bilden och den gick hem hos dem som blev bjudna ;-)Annanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-41125316476066488522012-04-01T15:26:01.971+02:002012-04-01T15:26:01.971+02:00Mmm..påskpannacotta, great minds think alike osv ;...Mmm..påskpannacotta, great minds think alike osv ;) Själv har vi kört massivt på Italienskt i helgen, känner att jag svettas vitlök, rödvin..och amaretto ;)Maryhttp://madebymaryblogg.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-64293383424741405472012-04-01T15:11:07.695+02:002012-04-01T15:11:07.695+02:00Anna - marängtäcke på paj blir aldrig krispigt som...Anna - marängtäcke på paj blir aldrig krispigt som de klassiska marängerna man köper på påse, såna där som det frasar och smular om, det blir mycket mjukare. Jag blev också förvånad första gången jag åt marängpaj på konditori. En sådan paj kan aldrig heller ställas in i kylen, då "svettas" marängtäcket, det tränger upp små vattenpärlor, och så sjunker det långsamt ihop (och kan nog bli lite segt). Såg marängtäcket ut som på bilden? Var det fluffigt? För i så fall blev det nog ändå som det skulle. Det man kan tänka på är att vispa äggvitan i marängtäcket riktigt hårt, den ska inte flyta omkring i bunken, utan vara så hård att man kan vända bunken upp och ner utan att det flyter omkring eller rinner ut.Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-76884336756535644402012-04-01T14:08:20.642+02:002012-04-01T14:08:20.642+02:00hej, jag har försökt göra din citronmarängpaj idag...hej, jag har försökt göra din citronmarängpaj idag men den verkar bara bli seg o inte så där marräng-krispig. Vad tror du kan ha blivit fel?Anna Erikssonnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-48733886726190776702012-04-01T13:42:54.685+02:002012-04-01T13:42:54.685+02:00Låter riktigt gott. Å så vackert!!
Tack för fin i...Låter riktigt gott. Å så vackert!!<br /><br />Tack för fin inspiration:-)Mrs Sunshinehttp://www.mrssunshinecooking.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-11929515142496959942012-04-01T13:08:55.598+02:002012-04-01T13:08:55.598+02:00Det verkar vara en god dessert att planera in till...Det verkar vara en god dessert att planera in till påskens alla lediga dagar.Fredricahttp://www.foodfeeling.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-91118535233887927412012-03-31T22:38:40.480+02:002012-03-31T22:38:40.480+02:00I år ska vi till Holland över påsken, min bror bor...I år ska vi till Holland över påsken, min bror bor där. Kan undra vad vi kommer äta då, spännande!<br /><br />Kram MalinMalin`s Dinerhttps://www.blogger.com/profile/14998972587027076301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-10027830095720916782012-03-31T21:50:29.025+02:002012-03-31T21:50:29.025+02:00MUMS : ) vad vacker : ) kram SofiaMUMS : ) vad vacker : ) kram SofiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-24763117129041065292012-03-31T20:21:43.404+02:002012-03-31T20:21:43.404+02:00Hmm, låter ju väldigt gott! Måste nog provas någon...Hmm, låter ju väldigt gott! Måste nog provas någon dag inom den närmsta tiden!Fru Phttp://frup.gblogg.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-63372624653343509222012-03-31T18:40:56.664+02:002012-03-31T18:40:56.664+02:00Vilken underart vacker bild! Så påskig:-)Detta ver...Vilken underart vacker bild! Så påskig:-)Detta verkar mums och måste testas under påskhelgen.Kram!Lenita från Bohuslännoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-10102310234324075962012-03-31T17:06:45.152+02:002012-03-31T17:06:45.152+02:00åh perfekt till påsk,ser ju riktig smarrigt ut,och...åh perfekt till påsk,ser ju riktig smarrigt ut,och så sött med ägg uppepå.Sweet Passionhttps://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.com