tag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post7016868941367026950..comments2023-09-28T17:28:12.986+02:00Comments on Bara en kaka till...: Snabbravioli med brynt smör och salviaHelenahttp://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-62311073428954018162015-11-18T12:33:30.005+01:002015-11-18T12:33:30.005+01:00Ja, det är verkligen supergott! Själv kan jag tänk...Ja, det är verkligen supergott! Själv kan jag tänka mig att enbart äta friterade salviablad i brynt smör. Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-37151849888575147652015-11-18T12:33:00.665+01:002015-11-18T12:33:00.665+01:00Oj, friterad purjolök? Coolt! Det måste vi testa n...Oj, friterad purjolök? Coolt! Det måste vi testa nästa gång fritösen åker fram, vilket var alldeles för längesedan. Hoppas att frugan hade roligt när hon rullade hatt. :-) Kram på er!Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-61495259060236167222015-11-18T12:32:02.335+01:002015-11-18T12:32:02.335+01:00Åh, man kanske skulle ta och torka lite då?! Tack ...Åh, man kanske skulle ta och torka lite då?! Tack för tipset! Du MÅSTE prova den friterad i smör!!Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-64793260370812300142015-11-16T13:44:43.408+01:002015-11-16T13:44:43.408+01:00Friterade salviablad är ju förbaskat gott. Kan tän...Friterade salviablad är ju förbaskat gott. Kan tänka mig detta som förrätt, eller mellanrätt på italienskt vis. Gööööött!Sara på Vardag.nuhttps://www.blogger.com/profile/04691618741613240204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-19340768252371047662015-11-13T13:53:59.919+01:002015-11-13T13:53:59.919+01:00Vi måste bara testa det där med att fritera salvia...Vi måste bara testa det där med att fritera salviablad, låter vansinnigt gott! Förra helgen testade Håkan att fritera purjolök och halleda så gott det blev, kan varmt rekommenderas. <br />Pasta blir det på gräsänklingens tallrik i kväll, det blir en repris av cannellonin vi lagade till förra fredagen, så goda var dom:) Frugan ska ut och rulla hatt i stället för att rulla pasta...<br /><br />Ha en finfin helg,<br />kramar till erMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-66922800584928620872015-11-13T13:11:19.541+01:002015-11-13T13:11:19.541+01:00Salvia är en underskattad örtkrydda. Jag har torka...Salvia är en underskattad örtkrydda. Jag har torkat två burkar från egna odlingen som jag ska använda till bl.a. saltimbocca i vinter. Mums! Friterad i smör har jag aldrig provat men det låter lovande!Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.com