tag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post8412276821535656388..comments2023-09-28T17:28:12.986+02:00Comments on Bara en kaka till...: Förrätt på portabella och getostHelenahttp://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-65871359668991975642011-03-14T13:21:46.441+01:002011-03-14T13:21:46.441+01:00Alskar fyllda svampar i alla dess former. Ska latt...Alskar fyllda svampar i alla dess former. Ska latt testa denna varianten. Tack Helena och Charlotta!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-91606507364457911122011-03-13T19:37:10.627+01:002011-03-13T19:37:10.627+01:00Vilken enkel och fin förrätt. Chevre och pinjenött...Vilken enkel och fin förrätt. Chevre och pinjenötter på en toast är ju annars en hit som funkar.Ann-Sofihttps://www.blogger.com/profile/18039049047947103459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-91406010283151300762011-03-13T16:03:42.165+01:002011-03-13T16:03:42.165+01:00Aaah vad gott, vi har gjort liknande som tillbehör...Aaah vad gott, vi har gjort liknande som tillbehör till grillat förut, men med mozarella, pesto och pinje. Men getost är ju mycket godare, muums. Längtar efter sommaren nu...Lihttp://sockerdrommar.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-84215721765047490352011-03-13T14:42:46.098+01:002011-03-13T14:42:46.098+01:00Det här måste jag testa,jag är en chevrenörd.Det här måste jag testa,jag är en chevrenörd.Mrsmermaidhttp://mrsmermaid.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-31703823469846669852011-03-13T11:33:46.042+01:002011-03-13T11:33:46.042+01:00Det kan mycket väl vara så att det är en förvuxen ...Det kan mycket väl vara så att det är en förvuxen skogschampinjon, vilket i så fall är extra bra, för skogschampinjoner är faktiskt strået vassare än klassiska, vita champinjoner. :-)Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-58041691876337251862011-03-12T21:37:05.043+01:002011-03-12T21:37:05.043+01:00Yammi! Men är det inte en förvuxen skogschampinjon...Yammi! Men är det inte en förvuxen skogschampinjon?mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-40725739074608317192011-03-12T17:19:54.743+01:002011-03-12T17:19:54.743+01:00hurra! hurra för den här förrätten, den är grym. s...hurra! hurra för den här förrätten, den är grym. speciellt med extra mycket getost (såklart, hoho).<br /><br />hoppas ni har en fin helg!charlottahttp://www.matrepubliken.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-81451291536169058532011-03-12T15:32:24.245+01:002011-03-12T15:32:24.245+01:00Portabello var längesedan jag gjorde något med. Oc...Portabello var längesedan jag gjorde något med. Och det här såg riktigt gott ut!<br />Ska nog damma av en variant jag gjort på restaurang tidigare och se om manken gillar den :-)Louise´s Spishttps://www.blogger.com/profile/13252607056134425961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-59773788321097551902011-03-12T09:29:29.278+01:002011-03-12T09:29:29.278+01:00Det så både godt og nyttigt ut:-)Det så både godt og nyttigt ut:-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-59436044872823690562011-03-12T01:56:47.744+01:002011-03-12T01:56:47.744+01:00And it looks great! Fint med ruccolabladem omkring...And it looks great! Fint med ruccolabladem omkring.yaseminhttps://www.blogger.com/profile/13026259428368232534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-47773243200927637882011-03-12T01:30:38.446+01:002011-03-12T01:30:38.446+01:00Det här såg gott ut. Jag gillar portabella massor ...Det här såg gott ut. Jag gillar portabella massor och man kan variera fyllning efter smak :) Ha en skön helg!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-74384533776076763002011-03-11T23:44:40.046+01:002011-03-11T23:44:40.046+01:00oh, portabella finns överallt i USA, men här använ...oh, portabella finns överallt i USA, men här använder vi ju oftast bara champinjoner. Storleken gör dem PERFEKTA att fylla ju! Det lät jättegott med getost och pinjenötter, måste provas =DAlexandra - kärlek på tallrikhttp://daedalsmat.sajto.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-63274297533415982022011-03-11T21:46:23.568+01:002011-03-11T21:46:23.568+01:00Kära jistanes, så snyggt! Trots att det är getost ...Kära jistanes, så snyggt! Trots att det är getost så får jag nog erkänna att det ser gott ut :)Helena Ljunggrenhttp://www.helenaljunggren.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-73842297371706643002011-03-11T21:02:36.510+01:002011-03-11T21:02:36.510+01:00Mmm, låter väldigt gott. Hoppas ni fick en skön fr...Mmm, låter väldigt gott. Hoppas ni fick en skön fredags kväll med gott vin och fin carbonara.Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-28274274361674795892011-03-11T20:59:04.290+01:002011-03-11T20:59:04.290+01:00Vilken härlig förrätt, den skulle allt sambon gill...Vilken härlig förrätt, den skulle allt sambon gillaCupcakesfluffanhttps://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-38975479766949314732011-03-11T20:34:26.337+01:002011-03-11T20:34:26.337+01:00Ser urläckert ut! ;) Getost och pinjenötter är ju ...Ser urläckert ut! ;) Getost och pinjenötter är ju en oslagbar kombination.Jenkkihttps://www.blogger.com/profile/01484129960754580190noreply@blogger.com