tag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post84132098027253162..comments2023-09-28T17:28:12.986+02:00Comments on Bara en kaka till...: Fusksurdegsbrödet - nu med vört!Helenahttp://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-71732399471321621882012-12-23T10:05:37.685+01:002012-12-23T10:05:37.685+01:00Supergott bröd! Stort tack!Supergott bröd! Stort tack!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-21579419060427560572012-12-16T21:10:09.561+01:002012-12-16T21:10:09.561+01:00Sara, vad kul att det gick så bra med brödet, det ...Sara, vad kul att det gick så bra med brödet, det glädjer mig! :-)Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-66741125989314988262012-12-15T11:34:32.534+01:002012-12-15T11:34:32.534+01:00Okej, jag vet att det är tredje gången jag komment...Okej, jag vet att det är tredje gången jag kommenterar på samma inlägg MEN jag måste bara tacka för receptet! Nu är det testat och jag är mest stolt över att jag för först gången gjort baguetter som inte ser ut som att någon trampat på dem ;) Galet goda och ännu enklare att göra! :D Sara på Vardag.nuhttps://www.blogger.com/profile/04691618741613240204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-22942850253424227412012-12-10T19:40:04.686+01:002012-12-10T19:40:04.686+01:00Sara - det går bra att frysa, men det blir inte ri...Sara - det går bra att frysa, men det blir inte riktigt samma sak. Visst blir det bra, men just den där surdegsaktiga skorpans krispighet förlorar man lite när brödet tinas, den blir mjukare. Om jag var du skulle jag baka båda helgerna, brödet går ju ändå väldigt snabbt att veva ihop. Lycka till! :-)Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-51566654863764944742012-12-10T19:07:48.400+01:002012-12-10T19:07:48.400+01:00Helena, hur är det med hållbarheten på brödet? Jag...Helena, hur är det med hållbarheten på brödet? Jag vill baka nästa helg men samtidigt ha bröd helgen efter det också... Blir det bra om man fryser det, eller ska jag satsa på att baka två gånger helt enkelt?Sara på Vardag.nuhttps://www.blogger.com/profile/04691618741613240204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-44414576102962040002012-12-09T17:23:18.290+01:002012-12-09T17:23:18.290+01:00Rasmus - det är 1 tsk färsk jäst som gäller. Många...Rasmus - det är 1 tsk färsk jäst som gäller. Många "vanliga" bröd innehåller mer än dubbelt så mycket mjöl, och ska endast jäsa i knappt två timmar totalt. Det här brödet ska jäsa i över en hel natt, och innehåller bara 6-7 dl mjöl. Så det är lugnt, ta och testa, det kommer att bli toppen! :-)Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-22850809487884615142012-12-09T16:34:59.147+01:002012-12-09T16:34:59.147+01:00Alltså 1 tsk färsk jäst!? Det är väl superlite? Va...Alltså 1 tsk färsk jäst!? Det är väl superlite? Vanligtvis när man snackar bröd brukar man ju prata om 50 g eller så... Fast då ska det ju å andra sidan knådas och jäsas i evighet. Tydliggör gärna detta så man inte står där en helgmorgon, sjukt brödsugen, och det blir pannkaka av det hela! Rasmusnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-80566331993140736212012-12-08T22:51:20.997+01:002012-12-08T22:51:20.997+01:00Tack för trevligt matprat på glöggfesten, tack ock...Tack för trevligt matprat på glöggfesten, tack också för härligt bloggprat och lockande recept. Väldigt fina bilder på dig själv och allt annat:)Marja Hoskhttp://marjahosk.blogspot.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-17396676466224327182012-12-06T06:17:35.852+01:002012-12-06T06:17:35.852+01:00dev'essere buonissimo!!!dev'essere buonissimo!!!Giulia Pignatellihttps://www.blogger.com/profile/05009055156293544824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-91471613203712511472012-12-05T20:02:48.052+01:002012-12-05T20:02:48.052+01:00Älvdala - jag använder färsk jäst. :-)Älvdala - jag använder färsk jäst. :-)Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-66873107907186977952012-12-05T12:16:51.263+01:002012-12-05T12:16:51.263+01:00Använder du torrjäst?Använder du torrjäst?Älvdalahttps://www.blogger.com/profile/03847546961949315627noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-10910615969233558052012-12-04T21:12:17.782+01:002012-12-04T21:12:17.782+01:00Mååååååste jag testa! Låter sjukt gott. Älskar ju ...Mååååååste jag testa! Låter sjukt gott. Älskar ju det vanliga och gör det ofta!mumsfillibabahttps://www.blogger.com/profile/12137771847884920287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-31833117353359367362012-12-04T21:09:27.850+01:002012-12-04T21:09:27.850+01:00Det måste jag ju prova! Låter ju hur enkelt som he...Det måste jag ju prova! Låter ju hur enkelt som helst.<br />Ha en fin kväll /LivTusenfröjdhttps://www.blogger.com/profile/00306709282524301717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-25708027671115534622012-12-04T20:54:06.879+01:002012-12-04T20:54:06.879+01:00Tack för receptet! Jag ska prova :)
Kram annaTack för receptet! Jag ska prova :)<br /><br />Kram annaCoolaannnahttps://www.blogger.com/profile/07814505325039376398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-53673091178063229632012-12-04T20:24:26.455+01:002012-12-04T20:24:26.455+01:00Fy hundan! Det här måste jag ju testa!Fy hundan! Det här måste jag ju testa!Sara på Vardag.nuhttps://www.blogger.com/profile/04691618741613240204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310609602782090786.post-84813192589301985152012-12-04T20:21:22.059+01:002012-12-04T20:21:22.059+01:00Gahhh vad gott kram Sofia hälsa!Gahhh vad gott kram Sofia hälsa!Anonymousnoreply@blogger.com